Image by Jeremy Bishop

Terug naar jouw kern

Ik bied sessies en trajecten aan om je terug naar huis te leiden naar je innerlijke zelf en innerlijk weten.

 

Tijdens deze sessies creëren jij en ik samen een mooie en veilige omgeving waar we je gaan verbinden met je ware zelf.

Zin om aan de slag te gaan? Yes! Hieronder vind je mijn aanbod.

Kaart reading

Image by Viva Luna Studios

Ontvang hogere begeleiding en activeer je innerlijke wijsheid. Ik stem mij voor de reading energetisch op jou en je Hogere Zelf af en ontvang door middel van een kaartlegging de boodschap die jij op dit moment mag horen. Een reading helpt je te verbinden met jouw intuïtie en biedt handvatten en inzichten om jouw innerlijke pad te belopen.

Dis-cover your Self 1:1 traject

photo5884135187732872216.jpg

Met het 1:1 Dis-cover your Self traject gaan we de diepte in tijdens jouw innerlijke reis. We gaan de sluiers loslaten die jou niet meer dienen, zodat jij je ware kern kunt ont-dekken. 

 

Samen gaan we in 3 maanden verschillende healing technieken verkennen, zoals energy healing, yoga nidra, coaching, pranayama, meditatie en visualisatie.

Yoga Nidra online groepssessies

Ontwerp zonder titel (13).png

Yoga Nidra is een prachtige en toegankelijke manier om je healing journey te ondersteunen. Elke maand organiseer ik live online Yoga Nidra groepssessies. 

Energy Healing Sessie

photo6032755276811187731_edited.png
Tijdens deze sessie creëren we een fijne omgeving samen waarin ik je begeleid in het belichamen van je ziel en het herinneren van jouw essentie. Tijdens een sessie scan ik jouw energie, hef ik blokkades op en laat helende energie stromen waar dat nodig is. 

Healing + Soul Activation Letter

daiga-ellaby-h43VqtlnV7U-unsplash.jpg

Ontvang een energetische healing, waarbij ik je ondersteun bij het loslaten van stress, blokkades en emoties. Zo werken we toe naar een betere stroming van jouw energie, zodat er ruimte is voor jouw ziel om zich weer te integreren in jouw lichaam. Hierdoor kun jij stap voor stap thuis komen in jezelf.

Na de sessie laat ik de energie nog door mij heen werken en ga ik voor jou je persoonlijke Soul Activation Letter schrijven. Hierin schrijf ik op wat ik heb gezien, gevoeld en gedaan. Deze brief kun je gebruiken tijdens jouw innerlijke reis om de connectie met je ziel te (her)activeren.

Image by Niklas Hamann

Liever eerst gratis kennismaken?

Wil je even sparren over wat er mogelijk is? Je kunt met mij een gratis kennismakingsgesprek (15 min.) in plannen. Dan kan jij aanvoelen of je je prettig voelt en kijken we samen even wat ik voor jou kan betekenen.