photo5898002155367937665.jpg

Dis-cover your Self 1:1 programma

Image by Erik-Jan Leusink

We leven in een tijd van chaos, verandering en soms ook angst. We gaan over naar nieuwe manieren van 'zijn', waar het oude niet met ons mee kan gaan op de manier waarop we gewend zijn. In plaats daarvan stroomt het naar de oppervlakte en wordt het een deel van ons dat we mogen zien, voelen en helen.

Steeds meer mensen ervaren nu ook hun spirituele ontwaking en voelen het verlangen om dichter bij zichzelf te komen. Om vanuit liefde te leven in plaats van angst. We mogen dan eerst weer naar binnen keren en onszelf aankijken. Echte verandering begint namelijk eerst bij onszelf. En dat is waar wij mee aan de slag gaan tijdens dit programma.

Ben jij klaar voor je innerlijke reis?

In dit programma ga je leren hoe jij om kan gaan met gedachten, emoties, onbewuste programmeringen en patronen. We gaan kijken hoe bewustzijnsverruiming jou hierbij kan helpen. Je gaat je herinneren wie je écht bent, op zielsniveau.


In ons leven en onze samenleving groeien we op met zoveel ervaringen, systemen en kaders dat ze lagen creëren over onze kern, onze ware essentie. Dit kunnen jeugdtrauma's zijn, maar ook geloofssystemen en overtuigingen die we bijvoorbeeld op school hebben geleerd.

 

In dit 1:1 Dis-cover your Self programma gaan we kijken naar de laagjes die je nog tegenhouden, om je te herinneren wie je in essentie, op zielsniveau, bent.  Om de lagere energiefrequenties in je systeem (angst, piekeren, schuldgevoel) los te laten en hogere frequenties binnen te laten komen (vreugde, humor, geluk). Om te leven vanuit liefde, in plaats van angst.

Dit proces gaat vaak over het loslaten en ontleren van wat je onbewust hebt meegenomen en je niet meer dient. Je ontdoen van lagen die niet van jou zijn, en het loslaten van oude conditioneringen.

Zo kom jij steeds dichterbij jouw kern en ga je jouw eigen (ziels)pad bewandelen, omdat je zult merken dat er simpelweg geen andere optie meer is.

 

Je hele pure Zelf is er altijd al geweest, je hoeft het alleen maar van al zijn lagen te ont-dekken.

Ontwerp zonder titel (23).png
photo5868269419627657377.jpg

Gaat jouw energie hiervan stromen?

 • Je voelt dat er iets 'meer' in je leven is en je wilt weten wat dat is. 
 • Je merkt dat je nog vaak liefde en validatie zoekt buiten jezelf
 • Je voelt dat het tijd is om innerlijk werk te gaan doen als onderdeel van jouw (spirituele) ontwaking
 • Je voelt je aangetrokken tot het pad van belichaamde spiritualiteit en het verruimen van je bewustzijn. Je wilt dit toepassen in je dagelijkse, aardse leven.
 • Je wilt gaan leven vanuit je hart en intuïtie zodat je je beperkte overtuigingen kan transformeren. Van ego naar Zelf.
 • Je wilt ontdekken wat je zielsmissie is en je ziel in je lichaam verankeren om deze missie te gaan belichamen
 • Je bent niet bang om de diepte in te gaan, het werk zelf te doen en jezelf te confronteren met alles wat je tegenkomt en tegenhoudt

The Journey

photo5868269419627657359.jpg
Dit programma is heel erg persoonlijk. Ik ontmoet je waar jij op dit moment bent in je (spirituele) reis. Samen creëren we een mooie en veilige omgeving en gaan we verschillende healing technieken verkennen, zoals energy healing, yoga nidra, meditatie, visualisatie, pranayama en meer. Ook kun je zelf tussen de sessies door aan de slag met op jou afgestemde oefeningen (niks is verplicht). Er is geen vast format, het is een co-creatie waarin ik intuïtief aanvoel wat er mag ontstaan.

Zo gaan we laagje voor laagje kijken waar jij aan mag werken. We kijken die punten aan die jou nog (onbewust) tegenhouden, om ze vervolgens te kunnen omarmen en transformeren. Dit kunnen oude overtuigingen, conditioneringen, trauma's, patronen, verborgen emoties, pijn en angst zijn. Als deze blokkades gezien, geheeld en getransformeerd zijn, kun je je weer verbinden met je essentie, met je ware Zelf.

Zo kun jij groeien in bewustzijn en weer die diepe liefdevolle verbinding  voelen met je ziel en de Bron. Je maakt ruimte vrij om je ziel te verankeren in je lichaam en je Hogere Zelf dus echt te belichamen. Wanneer je meer op één lijn bent met je ziel, zal het gemakkelijker zijn om vanuit je hart keuzes te maken en te gaan leven vanuit liefde, in plaats van angst. Je laat je leiden door je intuïtie in plaats van je hoofd. Zo creëer je automatisch een veilig thuis in jezelf waar je altijd op terug kunt vallen. 

En niet vergeten, door aan jouw eigen heling te werken, heel je ook je familielijn én het collectief. Een prachtig cadeau dat je jezelf mag geven!

Diep van binnen is het er al. Je bent al heel. Ik begeleid je alleen om je dit je weer te herinneren. Ik loop als het ware een tijdje naast je mee in deze reis.
Image by Niklas Hamann

Wat levert het programma je op?

 • Je bent je bewust van je eigen energie en omgeving
 • Je herkent je intuïtie en durft hierop te vertrouwen. Je hebt helderheid en duidelijkheid in wie je bent en wat jij wilt, in plaats van dat je bezig bent met wat anderen vinden. 
 • Je kunt verbinding maken met je Hogere Zelf en snapt het verschil tussen je ego (de gedachten uit angst) en jouw waarheid (liefde). Zo kan je voor liefde kiezen in plaats van te leven vanuit angsten.
 • Je weet beperkende / negatieve gedachten en emoties te herkennen en kan deze transformeren. Zo kun je zelf bepalen hoe je op iets reageert.
 • Je bent meer in het hier en nu en kan meer van de kleine dingen in het leven genieten, omdat je niet meer op auto pilot leeft.
 • Je krijgt inzicht in je zielspad en -missie en weet welke keuzes je mag maken om dit pad te belopen.
 • Je creëert een veilig thuis in jezelf. Je hoeft geluk en validatie niet meer buiten jezelf te zoeken, omdat je weet hoe jij jezelf dit kan geven. Zo kan jij jezelf toestemming geven om 100% je eigen authentieke, pure zelf te zijn.

 • Praktische tools en inzichten om je healing, innerlijke reis en bewustzijnsgroei zelf voort te zetten.

Ontwerp zonder titel (28).png
Image by Mike van den Bos
Het is een heel persoonlijk programma, waarbij we beginnen waar jij op dat moment staat. Het programma bestaat uit:
 
 • 6 sessies (healing + coaching) van 90-120 min. (1:1), verdeeld over 3-4 maanden. Face to face of online

 • Tussentijdse op jou persoonlijk afgestemde oefeningen + achtergrond informatie

 • 4 Yoga Nidra audiosessies om thuis te beoefenen

 • Meditaties en visualisaties

 • Toegang tot een online omgeving waarin bovenstaande voor jou klaar wordt gezet​

 • Tussentijds 1:1 contact via Telegram of WhatsApp

 • Een leuk welkomstpakket om jouw energie te (blijven) beschermen

Het algehele traject heeft een waarde van 1299 euro. Ter viering van de lancering bied ik dit programma tijdelijk aan voor 899 euro! Wil jij gebruik maken van deze korting? Boek dan nu je plekje. 

Betaling in termijnen is mogelijk (3 x 300 euro)

Hoe ziet het programma eruit, wat krijg je?

Dit programma werkt niet voor jou als:

 • Je van mij een snelle 'quick-fix' healing verwacht. Je zult zelf het werk uiteindelijk moeten doen. Dit is een lange termijn aanpak waar je echt naar de dieper liggende oorzaak gaat en daar aan gaat werken.   

 • Je niet bereid bent om je eigen (onbewuste) blokkades, zoals angsten en verborgen emoties, onder ogen te zien.

 • Dit programma is niet voor jou als je in een zware depressie zit, ernstige trauma’s hebt of suïcidale gedachten hebt. In dit geval is het belangrijk persoonlijke en passende hulp te zoeken.

 

Meld je nu aan

Als je tot hier bent gekomen, is dat met een reden. Je voelt aan dat op de weg naar binnen veel antwoorden voor jou zullen liggen. Je kunt je hieronder aanmelden voor het Dis-cover your Self 1:1 traject. Je bent heel erg welkom.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking en om te kijken of wij een match zijn.

Wil je eerst vrijblijvend en gratis kennis maken? Dat snap ik, en dat is mogelijk. Plan hier je kennismakingsgepsrek.
Dis-cover your Self traject

Bedankt! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op