Image by Ralph (Ravi) Kayden

Energy Healing

Tijdens een sessie werken we actief met jouw energie en werken we door blokkades heen (schaduwwerk). Een healing sessie is altijd gecombineerd met een stukje coaching, waardoor er ook veel ruimte is voor bewustzijnsgroei en spiritualiteit. Een breder perspectief hierin helpt je tijdens jouw innerlijke reis. De combinatie van zowel schaduwwerk en bewustzijnsgroei (het leren over bredere spirituele concepten) is zeer krachtig om dichter tot jezelf te komen.

 

Op deze manier kun jij stap voor stap jouw sluiers loslaten om terug te keren naar jouw kern. Voor sommigen is één sessie al
voldoende, bij anderen loop ik misschien wat langer mee.


Investering

Losse sessie (90 min.)   
           
Face to face                                  109,-
Afstandshealing (online)              99,-
Image by Sasha  Freemind

Veranker je ziel

In onze huidige westerse wereld leven de meeste mensen niet in volledige afstemming met hun ziel. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door blokkades, ruis en conditionering.

 

Deze blokkades verhinderen een soepele energiestroom in je lichaam. Dat betekent dat de wegen voor je ziel zo smal worden dat er geen volledige integratie in je fysieke lichaam is.

Deze blokkades kunnen bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een onopgelost probleem uit je verleden, dat je ware zelf bedekt.

 

Wanneer je nog onverwerkte (traumatische) ervaringen hebt, verliezen we vaak de connectie met onze ware zelf, uit bescherming of als overlevingsmechanisme.  Deze blokkades uiten zich vaak in problemen in ons mentale en fysieke lichaam.

Tijdens een healing sessie begeleid ik je bij het loslaten van stress, blokkades en emoties. Zo werken we toe naar een betere stroming van jouw energie, zodat er ruimte is voor jouw ziel om zich weer te integreren in jouw lichaam. Hierdoor kun jij stap voor stap thuis komen in jezelf en jouw prachtige kern omarmen.

Image by Wolfgang Hasselmann

Wat doen we tijdens een sessie?

When you have been through a lot and built many layers to protect your heart (1).png
Voorafgaand aan de healing hebben we een kort gesprek waarin je al je vragen kunt stellen en eventueel kunt delen waar je aan wilt werken. We zullen ook een korte ontspannings- en aardingsoefening doen.
When you have been through a lot and built many layers to protect your heart (1).png
When you have been through a lot and built many layers to protect your heart (1).png
Ik zal intuïtief werken aan het opruimen van eventuele blokkades en oude stagnerende energie. Je kunt mij tevens zien als een kanaal voor kosmische levensenergie, prana.
When you have been through a lot and built many layers to protect your heart (1).png
Na de healing geef ik je een samenvatting van wat ik heb gedaan, gevoeld en gezien. Ik zal je ook enkele tips geven om zelf je energie te beschermen
en zelfstandig je healing reis voort te zetten.
Ik zal dan verbinding maken met je hart en Hogere Zelf en je energielichaam scannen met mijn handen om blokkades te identificeren. Soms krijg ik hier ook bepaalde boodschappen door.
photo5868269419627657359.jpg

Details

  • 90 minuten 1:1 sessies voor vrouwen

  • Investering:

    • Face to face (praktijk aan huis in Sneek): 109,-

    • Afstand (online): 99,-​​​​
       

1/5
Shadow on Concrete Wall

Zij gingen je voor

De wijze waarop Ilona de ontdekkingstocht naar haar eigen waarde zo puur beschrijft maakte mij nieuwsgierig en ik dacht; 'wat kan mij gebeuren, ik ga er voor'.

Tot nu toe heb ik drie keer een energy healing mogen ontvangen die mij goed hebben gedaan. Door Ilona heb ik ballast los kunnen laten en zijn de lichtjes op mijn pad helderder gaan schijnen. Ze neemt je duidelijk & zacht mee vanaf het punt waarop jij staat en deelt wat zij ervaart tijdens de reading/healing.
 
Al was het soms best pittig, Ilona zorgt voor een liefdevolle landing, geeft je handvatten mee voor het vervolg zodat de verruiming & zelfheling doorgaat. 

Twijfel je nog een ietsje pietsje.... vraag Ilona wat zij voor je kan betekenen. Veel succes & geniet ervan.

- Marjon

Boek je sessie

Wat een mooie stap die je gaat maken! Hieronder kun je je sessie boeken. Ik neem dan binnen 24u contact met je op, zodat we een geschikt moment kunnen vinden. 

Wil je liever eerst (gratis) kennismaken? Laten we dan even een kennismakingsgesprekje inplannen. Dat doe je hier. 
Ik wil graag een

Dankjewel! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.