Image by Josh Withers
8.png
Terug naar de verbinding met jezelf en jouw essentie. Zonder angst, schuldgevoelens of onzekerheden jezelf kunnen zijn. Het kan. Het is er al. Je mag je dit weer herinneren. Ik ondersteun je graag in jouw innerlijke reis.
Image by Fernando Lavin

Lieve jij,

Wat fijn dat je hier bent.

Ben jij er klaar voor om jouw innerlijke reis te maken?

 

Om je gaven verder te ontwikkelen?

Om te ontdekken waarom je hier bent?

We gaan over naar nieuwe manieren van 'zijn', waar het oude niet met ons mee kan gaan op de manier waarop we gewend zijn. In plaats daarvan stroomt het naar de oppervlakte en wordt het een deel van ons dat we mogen zien, voelen en helen.

Steeds meer mensen ervaren hun spirituele ontwaking en voelen het verlangen om dichter bij zichzelf te komen. Om vanuit liefde te leven in plaats van angst. We mogen dan eerst weer naar binnen keren en onszelf aankijken. Daar help ik jou graag mee.

Ontwerp zonder titel (30).png

Your heart knows the way. Run in that direction.  
-
Rumi

Hoe ik jou kan helpen:

Image by Alexey Demidov

1:1 Healing

Healing gericht op het balanceren van jouw energetisch lichaam en chakra's. Door middel van het opheffen van blokkades help ik jou met het loslaten van stress, blokkades en emoties. Zo pellen we steeds meer laagjes af en kom jij dichterbij jouw kern.

Image by Conscious Design

Kaartreading

Tijdens een kaartreading stem ik me energetisch op jou af. Ik verbind me met jouw Hogere Zelf en vraag om de boodschappen door te geven die jij op dit moment nodig hebt om verder te werken aan bijvoorbeeld bepaalde thema's of vraagstukken. 

Image by JOHN TOWNER

1:1 Soul coaching 

Coming soon

Image by Anton Shuvalov

Yoga Nidra

Yoga Nidra zorgt voor ontspanning en ondersteunt zo het zelfhelend vermogen van jouw lichaam. 

Ik organiseer online groepssessie en pas Yoga Nidra toe tijdens trajecten.

At the center of your being you have the answer; you know who you are, and you know what you want.