Kaartreading

Loop je tegen bepaalde thema's aan of zoek je meer duidelijkheid over het belopen van jouw pad? Het werken met kaarten kan een krachtige tool zijn om hier meer inzichten in te krijgen en jouw intuïtie te versterken. En daar help ik je graag bij. ​

 

Tijdens een kaartreading stem ik me energetisch op jou af. Ik verbind me met jouw Hogere Zelf en vraag om de boodschappen door te geven die jij op dit moment nodig hebt om verder te werken aan bijvoorbeeld bepaalde thema's of vraagstukken. Door energetisch af te stemmen en de juiste intentie te zetten, komen altijd precies de kaarten (en boodschappen) naar voren die jij nodig hebt.

Image by Cat Crawford
 
Image by Viva Luna Studios

1:1 e-mail reading

Ontvang een reading in je e-mail. Tijdens de e-mail reading tune ik op jouw energie en leg ik vervolgens 4 kaarten voor je.

 

Je ontvangt dan de begeleidende boodschappen per e-mail binnen 3 -5 werkdagen (je hoeft hier dus niet voor aanwezig te zijn). 

Deze reading is ideaal als je graag meer duidelijkheid wil over een bepaalde vraag of situatie. 

Alleen voor Social Deal klanten is deze reading ook nog face 2 face of via een online meeting mogelijk.

Prijs
30,-

Image by Annie Spratt

Interactieve 1:1 reading (60 min.)

Tijdens de interactieve reading sessie kun je meerdere vragen stellen en is er ruimte voor een stukje coaching. Samen leggen we de kaarten in een uitgebreide legging, en begeleid ik je om de boodschappen intuïtief te begrijpen.

 

Dit is een prachtige manier om diepere inzichten te krijgen over bepaalde thema's en helpt je in jouw helingsproces.

Prijs:
Online: 59,-
Face to Face: 69,-

Zij gingen je voor

"Ik vind het bijzonder hoe de kaarten mij raken. Ik voel herkenning en wist diep van binnen ook wat allemaal omschreven is maar dat angst mij tegenhield. En heb de afgelopen dagen heel bewust vanuit mijn gevoel beslissingen gemaakt en niet vanuit mijn hoofd. Het is lastig maar ik merk, nu ik nee heb gezegd op een vraag van een ander, dat dit oké is en ik mij daar niet schuldig over hoef te voelen.

Bedankt voor je tijd en ga door met je goede werk. Jij vertelt de mensen wat ze al weten maar niet zien en daardoor niet ten volste van hun leven genieten."

- M.

Plan hier je kaartreading

Laat hieronder je gegevens en keuze voor de reading achter. Je ontvangt dan van mij een mailtje met de betalingslink. Zodra de betaling binnen is, ontvang je de e-mail reading binnen 3-5 werkdagen in je mail.

Kies je voor de interactieve sessie, dan mail ik je een aantal data waarop we de sessie inplannen.

Welk type reading kies je?
Wil je deze fysiek of online?

Snel plannen en snel antwoord? Stuur me een berichtje op WhatsApp en we plannen vandaag meteen je reading in.