photo5898002155367937894 (1) (1).jpg

Hoi, ik ben Ilona

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Ik ben Ilona en ik ben hier om met je mee te lopen op jouw pad van zelf ont-dekking. Om je te helpen je sluiers los te laten en jezelf naar jouw essentie terug te brengen.

 

Ik kwam in contact met mijn eigen spirituele verbinding toen ik in 2017 naar India verhuisde. Hieronder lees je meer over mijn verhaal en werkwijze.

  • Instagram

Mijn verhaal

In India werd ik ondergedompeld in een ander land en een andere cultuur met andere normen en waarden. Het stelde me in staat om door verschillende lenzen naar mijn leven, mijn wereld, mijn realiteit te kijken. Het was het moment waarop ik mijn eigen realiteit, mijn eigen lagen, mijn eigen conditionering in twijfel begon te trekken. Ik werd meer zelfbewust en begon zo aan mijn eigen innerlijke reis.

 

Ik bevond me opeens in een totaal andere cultuur en omgeving, en zo begon ik mijn spirituele kant dieper te omarmen. Ik startte met yoga en leerde meer over andere religies en oosterse perspectieven. Een prachtige, verrijkende ervaring. Ik voel me nog altijd heel diep verbonden met Zuid-India, en Chennai in het bijzonder.

Eenmaal terug in Nederland ging ik weer vrij snel op de automatisch piloot leven, al realiseerde ik me dat op dat moment nog niet. Ik begon aan een nieuwe baan in de marketing op een groot kantoor in Amsterdam en werkte netjes 40 uur per week. Ik was altijd moe en kon ook niet meer van mijn weekenden genieten. Ik voelde dat ik niet paste binnen deze werkcultuur. Ik bleef maar denken... is dit het? Is dit hoe het het gaat tot ik met pensioen ga? Ik kon echter de ruimte en tijd niet vinden om naar binnen te keren en stil te zijn.

Ontwerp zonder titel (23).png

Maar.. het klopt wat ze zeggen. After chaos comes clarity. Ik raakte zwanger van mijn prachtige zoon en dat veranderde echt iets in mij. Ik ging minder werken en concentreerde me meer op mezelf en op wat ik wilde doen in het leven. Ik werd kalm en stil. En langzaam begonnen de puzzelstukjes op hun plaats te vallen. Door middel van coaches en cursussen kon ik weer contact maken met mijn ware Zelf. Ik begon me te verdiepen in healing en energiewerk en hoe ik dit kon gebruiken om tot mezelf te komen en anderen hiermee kan helpen. 

 

Ik voelde sterk dat het mijn missie is om anderen hierbij ook wil ondersteunen. We zitten in een transitiefase naar nieuwe manieren van 'zijn', waar het oude niet met ons mee kan gaan op de manier waarop we gewend zijn. Veel mensen ervaren hun spirituele ontwaking, net als ik. Dat is niet altijd een makkelijk proces, en daar ondersteun ik je graag in.

 

Als je verbinding wilt maken met diepere lagen van jezelf en wilt werken aan het opruimen van negatieve energieën en blokkades, dan ben ik hier. Om je ware zelf te ont-dekken van alle lagen en conditionering. Terug naar je kern, om meer in vrede met jezelf te leven zonder beperkingen of onzekerheden. Je bent al heel, je moet het je alleen weer even her-inneren.

photo5868269419627657377.jpg

Perspectief en werkwijze

Ik her-innerde me mijn verbinding met mezelf weer toen ik in India woonde. Ik voelde me thuis, en ik voelde me (en voel me nog steeds) diep verbonden met de spirituele perspectieven daar die me hebben beïnvloed, geheeld en geïnspireerd. Mijn methoden en perspectieven bevatten daarom veel Indiase en Vedische principes zoals yoga (nidra), pranayama, ayurveda en meer.

Om mijn healing kennis en krachten verder te ontdekken en te ontwikkelen, was ik op zoek naar iets of iemand die intuïtief goed voor mij voelde. Healing is voor mij iets heel intuïtiefs en daarom wilde ik dicht bij mezelf en in mijn kracht blijven. Ik resoneerde uiteindelijk diep met Demi Maatman en volgde een 1:1 cursus bij haar. Verder ben ik ook een gecertificeerd yoga nidra docente en heb ik me verdiept in en cursussen gevolgd op het gebied van pranic healing, trance healing en trauma vanuit energetisch perspectief.

 

Ik stem mij altijd af op mijn klanten voor elke sessie, zodat elke sessie van boven wordt beschermd. Dit is een proces dat ik gedurende mijn proces heb ontwikkeld en het meest vertrouw.

Image by Jussi Hellsten

Resoneert mijn energie met die van jou?

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk in Sneek of tijdens een online sessie. Wil je eerst graag vrijblijvend kennismaken of even bespreken waar ik jou mee zou kunnen helpen? Dat kan, stuur me gerust even een berichtje.